Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 

Website monitoring en server monitoren

Uptrends is wereldwijd een toonaangevende leider op het gebied van externe website, network en server monitoring diensten zodat deze altijd beschikbaar zijn voor uw klanten en bezoekers. Uptrends voorziet u van gedetailleerde rapportages over foutmeldingen, totale tijd en uptime. De rapportages zijn interactief en gebaseerd op web 2.0 technologie.

Uptrends Rapportages

Controleregel status biedt u een compleet overzicht van de performance van al uw controleregels. Een controleregel staat voor het monitoren van een website of server. Zodra een controleregel faalt, verandert de laatste status van groen naar geel of rood afhankelijk of het een probleem of serieuze fout is. Met een klik kunt u direct alerts uitzetten als een fout geregistreerd is.

Controleregel rapportages voorzien u van gedetailleerde informatie over uptime en fouten in een bepaalde periode. U kunt tevens de totale tijd in periode, per controlestation, per uur van de dag en dag van de week bekijken.

Met de log van controleregels kunt u de metingen per regel over de laatste 90 dagen bekijken op fout niveau, onbevestigd, bevestigd en inactief.

Fouten uitgesplitst per controleregel en fout soorten per controleregel tonen u de meest geregistreerde fouten zijn per controleregel in een bepaalde periode.

De uptime rapportages tonen u een volledig overzicht wat de precieze uptime is in een tabel over de laatste 24 uur, laatste 90 dagen en laatste 365 dagen. U kunt een specifieke controleregel groep selecteren en hiervan de resultaten van de bijbehorende controleregels bekijken..

Performance rapportage toont u de performance van uw controleregels gedurende de laatste 24 uur. U bent in staat om in een overzicht de fouten gedurende de laatste 24 uur te bekijken.

Met de SLA rapportage kunt u verifiŽren of de SLA van uw hosting provider overeenstemt met de op doelstellingen gerichte data en rapportages van Uptrends. Als u zelf hosting of service provider bent, kunt u onze SLA rapportages natuurlijk ook gebruiken om uw klanten de data te tonen van een onafhankelijke derde partij als Uptrends.

Als u gebruikt maakt van de Uptrends Enterprise versie dan bieden wij u ook een operations cockpit aan. Hiermee kunt u met key performance indicators zien hoe de uptime gedurende de dag verloopt. Daarnaast laten wij u de laatste check, alle controleregels plus grafieken van de uptime, downtime en totale tijd zien van de dag. Het scherm ververst zich continu zodat u altijd snel kunt reageren ingeval van een foutmelding.

Wij kunnen u en uw collega?s ook automatisch een e-mail sturen met overzicht van de uptime per controleregel per dag, week of maand.

Krachtig control panel

Uptrends heeft een krachtig online control panel dat eenvoudig te gebruiken is. U kunt iedere instelling eenvoudig configureren en de aanpassingen zijn direct actief.

U kunt eenvoudig controleregels toevoegen of aanpassen. Daarnaast kunt u contactpersonen, alert definities, SLA doelstellingen, controleregels groepen en contactpersonen groepen toevoegen.

t u in staat stelt om snel te reageren op downtime en een diagnose te stellen van de fout. Onze wereldwijde controlestations monitoren uw website of server 24x7 en iedere dag van het jaar. Uptrends stuurt u direct een alert via SMS, RSS, email of MSN Messenger wanneer een server of website niet bereikbaar is.

4 weken gratis proefversie

Met de Uptrends gratis 4 weken proefversie, heeft u volledig toegang tot alle functionaliteiten van onze diensten inclusief 5 SMS berichten. Binnen 5 minuten kunt u beginnen met het monitoren van uw website, netwerk of server en het reduceren van kostbare downtime. Klik hier om een gratis 4 weeks proefversie aan te vragen.

Uptrends
Rapportages & Control panel
Hoe het werkt
Vergelijk Diensten
Demo
Prijzen
Gratis Testen
Customer Support
Contact Opnemen
Log In
 
 
Site Map                                                                                                                                                                                       Read about the disclaimer