Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 

Website monitoring en server monitoren

Uptrends is wereldwijd een toonaangevende leider op het gebied van externe website, network en server monitoring diensten zodat deze altijd beschikbaar zijn voor uw klanten en bezoekers. Uptrends is flexibel en hosted monitoring dienst dat u in staat stelt om snel te reageren op downtime en een diagnose te stellen van de fout. Onze wereldwijde controlestations monitoren uw website of server 24x7 en iedere dag van het jaar. Uptrends stuurt u direct een alert via SMS, RSS, email of MSN Messenger wanneer een server of website niet bereikbaar is.
 

  • Geen installatie nodig, wij hosten alles voor u

  • Uptrends controleert uw website, netwerk of server iedere 10 of 5 minuten

  • Alerts via via SMS, e-mail, RSS en MSN messenger

  • Meerdere wereldwijde controlestations in ieder continent

  • Schaalbaar, wij kunnen een website of server monitoren maar ook honderden

  • Inclusief klantenservice

  • Eenvoudig website en server monitoren, werkt binnen 5 minuten

  • Concurrerend geprijsd

Wat wij monitoren en hoe vaak

Wij kunnen http, https, DNS, connect, pop3, ping en match monitoren. U kunt kiezen tussen 5 of 10 minuten monitoring interval.

Monitor uw website, network en servers vanuit de wereld

Web monitoring vindt plaats via ons wereldwijde controlestations netwerk in verschillende landen zoals Nederland, USA, Duitsland, UK en AustraliŽ. Dit stelt ons in staat om te monitoren of uw website of servers toegankelijk zijn en reageren vanuit alle delen in de wereld. Indien een foutmelding zich voordoet zal een tweede controlestation de foutmelding analyseren en bevestigen voordat wij een alert sturen.

Escalatie niveaus en alert notificatie

U kunt bepalen wat voor een alert u wilt ontvangen. Wij kunnen u een alert sturen via SMS, RSS, email en MSN Messenger. Gebaseerd op de duur van de foutmelding, eenvoudig geconfigureerd escalatie niveaus waarschuwen de betrokken mensen. Alerts kunnen gestuurd worden aan verschillende teams afhankelijk van werktijden zoals avonden en weekeinden. U kunt zelfs definiŽren, hoe en wanneer uw collega's een alert ontvangen. U kunt bijvoorbeeld definiŽren dat alleen SMS berichten verstuurd worden aan operations afdeling, e-mail na een bepaalde duur naar de marketing afdeling en management. Iedere alert notificatie bevat de lokale datum, tijdstip, de reden van de foutmelding en de website of server naam. U kunt gratis een onbeperkt aantal contacten toevoegen aan uw escalatie instellingen.

SLA Management

Verifieer SLA return on investment met onafhankelijke, op doelstellingen gebaseerde, monitoring data van een onafhankelijke derde partij.

Populair bij operations en marketing afdeling. Gewaardeerd door executives.

Uptrends is een dienst voor het complete bedrijf. Het helpt operations afdeling om hun werk eenvoudiger te maken, juist niet meer gecompliceerd. Uptrends werkt binnen 5 minuten, is een hosted dienst en eenvoudig te configureren. Met onze operations cockpit en gedetailleerde rapportages helpt Uptrends om u inzicht te geven in de uptime en downtime van de websites of servers. Met behulp van onze wereldwijde controlestations en alerts kunnen zij snel en doelgericht reageren mocht een website of server niet bereikbaar zijn. Zo kan de operations afdeling met Uptrends kostbare downtime reduceren.

Uptrends is niet alleen een uitstekende dienst voor uw operations afdeling maar is ook zeer populair bij de marketing afdeling. De marketeers kunnen eenvoudig zien of hun website beter scoort dan de concurrentie wat uptime betreft. Maar een betere uptime resulteert ook in meer bezoekers, leads, klanten en omzet.

De voordelen voor executives zijn dat Uptrends essentiŽle informatie verstrekt voor uw Internet strategie en wij helpen om de ROI van uw Internet activiteiten te maximaliseren.

Eenvoudig te beheren control panel

Uptrends biedt u een krachtig control panel dat eenvoudig te gebruiken is. U kunt iedere instelling configureren en aanpassen met een klik. De instellings worden dan per direct doorgevoerd. Klik hier voor meer informatie.

Operations cockpit en gedetailleerde rapportages. Web 2.0 technologie.

Uptrends voorziet u van de meest gedetailleerde rapportages over fouten, totale tijd en uptime. Deze zijn gebaseerd op web 2.0 technologie en verversen automatisch, indien nodig. Uptrends Enterprise beschikt zelfs over een compleet account cockpit en toont u continue de uptime en aantal foutmeldingen gedurende de dag. Wij bewaren uw log files tot 90 dagen en er zijn geen beperkingen wat betreft de historische data van uw rapportages. Wij kunnen u en uw medewerkers ook automatisch email rapportages sturen op dag, week of maand basis. Klik hier voor een demo.

4 weken gratis proefversie

Met de Uptrends gratis 4 weken proefversie, heeft u volledig toegang tot alle functionaliteiten van onze diensten inclusief 5 SMS berichten. Binnen 5 minuten kunt u beginnen met het monitoren van uw website, netwerk of server en het reduceren van kostbare downtime. Klik hier om een gratis 4 weeks proefversie aan te vragen.

Uptrends
Rapportages & Control panel
Hoe het werkt
Vergelijk Diensten
Demo
Prijzen
Gratis Testen
Customer Support
Contact Opnemen
Log In
 
 
Site Map                                                                                                                                                                                       Read about the disclaimer