OneStat

Verschillende versies voor iedere behoefte en budget.

Gratis 4 weken proberen. Ervaar onze web analytics diensten.

Nieuwe OneStat versie

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie account

De nieuwe OneStat versie.
Nieuwe interface, gebruiksvriendelijk en meer mogelijkheden.

Wij hebben de nieuwe OneStat versie gelanceerd en willen u graag informeren over de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. De nieuwe OneStat versie is ontwikkeld met uitgebreide feedback van klanten, marketeers en consultants.

U kunt vanaf nu real-time uw rapportages bekijken, eenvoudiger bepaalde pagina’s opvragen, tijdperioden met elkaar vergelijken en data sorteren. Onze OneStat Platinum en Enterprise gebruikers hebben nu tevens toegang tot onbeperkte data gekregen.

De belangrijkste verbeteringen en nieuwe functionaliteiten:

Nieuwe interface.

Wij hebben een compleet nieuwe interface gemaakt op basis van web 2.0 technologie. Het is sneller, meer gebruiksvriendelijker en u kunt sneller inzoomen op gedetailleerde informatie of tijdsperioden met elkaar vergelijken.

Dashboard.

OneStat Adworks, eBusiness, Platinum en Enterprise hebben een dashboard waarmee u de belangrijkste feiten van uw website kunt bekijken zoals bezoekgedrag, online sales, geografie en waar uw bezoekers vandaan komen

Sorteer of bekijk meer data.

In iedere tabel kunt u data sorteren op basis van populariteit of op alfabetische volgorde. U kunt ook meer data bekijken. OneStat Platinum of Enterprise klanten hebben nu ook toegang tot onbeperkte data.

Vind sneller een specifieke pagina of directory.

U kunt nu sneller een bepaalde pagina of directory opzoeken. Vul bij de pageviews, bezoeken of bezoekers rapportages een gedeelte of de gehele URL in. Directories zijn alleen beschikbaar in de OneStat Platinum en Enterprise versie.

Vergelijk tijdperioden.

U kunt nu ook eenvoudig tijdperioden met elkaar vergelijken om trends te bekijken. Op deze manier kunt u eenvoudig zien of pageviews, bezoeken, bezoekers, online verkopen of conversies verbetert zijn gedurende een bepaalde periode.

Gebeurtenis Management.

Met gebeurtenis management kunt u eenvoudig een reden toevoegen en achteraf bekijken waarom bezoek of verkopen zijn gestegen of gedaald. U kunt dus bijvoorbeeld een gebeurtenis invoeren wanneer u een persbericht of nieuwsbrief verstuurt maar ook als er iets over u geschreven wordt.

Exporteren en email rapportages.

Wij hebben de export van rapportages naar Excel verbeterd. Ook kunt u nu exporteren naar PDF. Verder kunt u aparte rapportages per PDF versturen via email. De wekelijkse en maandelijkse rapportages ontvangt u nu ook in PDF via email.

Pageview overzicht rapport.

Wij introduceren tevens het pageview overzicht rapport. Dit rapport voorziet u van meer gedetailleerde informatie over pagina’s van uw website zoals pageviews, bezoeken, bezoekers, eerste bezoeken en of deze als ingangspagina gebruikt worden. U kunt pagina’s filteren onderaan de pagina. Vul een woord van de URLs die u wilt bekijken in de rapportage.

Nieuwe account cockpit functionaliteit.

Indien u meer OneStat accounts heeft om meerdere websites te meten dan kunt u gebruik maken van de account cockpit. Dit doet u door te gaan naar instellingen en account cockpit te selecteren. Met de account cockpit hoeft u maar één keer in te loggen met een account ID en krijgt u een overzicht van al uw accounts over pageviews, bezoekers, transacties en inkomsten. Met de nieuwe functionaliteit kunt u eenvoudig van account veranderen als u een bepaalde rapportage aan het bekijken bent.

Overzicht

Suggesties of vragen

Wij hopen dat u de nieuwe functionaliteiten en updates interessant zal vinden en dat dit helpt om het bezoekgedrag, online verkopen en conversies van uw website te verbeteren. Indien u suggesties of problemen heeft met de nieuwe functionaliteiten dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.