Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat eBusiness
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat AdWorks

Verbeter uw pay per click campagne snel met OneStat Klikfraude Detectie rapportages.

Wat is klikfraude?

Klikfraude vindt plaats als een persoon of een computer programma meerdere kliks genereren waarvoor u moet betalen. Onafhankelijk onderzoek heeft bewezen dat ongeveer tot 20 procent van het totale pay per klik budget opgaat aan klikfraude. OneStat heeft een unieke methode ontwikkeld gebaseerd op logaritmes om klikfraude te detecteren. Onze klikfraude rapportages helpen u met het realiseren van betere resultaten voor pay per klik campagnes en ondersteunen u met technisch onderbouwde data waarmee u kunt onderhandelen voor een korting of teruggave van uw advertentie budget.

Er zijn 2 vormen van klikfraude:

1. Netwerk klikfraude: op een zoekmachine, advertentie of affiliate netwerk. De eigenaar van de site waarop men adverteert, genereert zelf kliks om extra inkomsten te generen, zij verdienen aan het aantal kliks waarvoor u betaalt.

2. Competitieve klikfraude: concurrenten klikken op uw advertenties om zo de kosten per klik te verhogen zodat u sneller door uw budget heen bent of om extra kosten te generen voor u.

Wie gelooft u als het om klikfraude gaat: een advertentie netwerk dat afhankelijk is van advertentie inkomsten of een onafhankelijke partij zoals OneStat.com?

Welke rapportages zijn er beschikbaar?

Onze website statistieken diensten geven u rapportages over online shopping, marketing conversies en leads maar dus ook over klikfraude:

 • Klikfraude overzicht: overzicht van de belangrijkste key-performance indicatoren op klikfraude gebied.
 • Klikfraude in periode: toont het aantal kliks en frauduleuze kliks in een bepaalde periode
 • Klikfraude overzicht per campagne: toont een overzicht van alle kliks en frauduleuze kliks per campagne.
 • Klik details: een gedetailleerd overzicht van de frauduleuze kliks zoals deze door OneStat gemeten worden zoals ip adres, herkomst, browsers etc. De lijst kan men exporteren naar Excel.
 • Risico niveau in periode: toont het aantal frauduleuze kliks ten opzichte van de gewone kliks
 • Campagne conversies: toont een overzicht van campagne conversies inclusief en exclusief frauduleuze kliks
 • E-mail rapportages: de klikfraude rapportages kunnen per email verstuurd worden. In de Enterprise versie kunt u deze email rapportages dan nog zelf samenstellen.

Hoe OneStat klikfraude detecteert:

Onze klikfraude rapportages zijn gebaseerd op een aantal metingen en logaritmes voor iedere campagne wat wij vergelijken met data uit de andere campagnes. Metingen en vergelijkingen voor iedere campagne zijn gebasseerd maar niet gelimiteerd tot:

 • Aantal bezoeken en de tijdsduur van deze bezoeken
 • Aantal kliks van specifieke ip adressen
 • Totale kosten van een campagne
 • Aantal pagina's die zijn bekeken
 • Browser versie van een bezoeker
 • Aantal bezoeken zonder referrer
 • Aantal kliks vanuit een bepaalde stad, provincie of land

Wat maakt OneStat klikfraude detectie zo speciaal?

Er zijn meerdere manieren om klikfraude te detecteren. OneStat vermijdt problemen die bij andere methoden aanwezig zijn. Zo nodigen sommige diensten u uit om in een groep te participeren waar zelfs ook u concurrenten aan kunnen meedoen. OneStat heeft een focus op advertentie campagnes die slachtoffer zijn van klikfraude. Onze technologie bekijkt zeer gedetailleerd veranderingen in het bezoekers en klikgedrag. Met OneStat krijgt u een indicatie welke kliks niets bijdragen aan de effectiviteit van uw online marketing campagnes en geven wij u gedetailleerde data en bewijzen waarmee u kunt onderhandelen over een refund of korting. Klikfraude meten is erg eenvoudig en binnen een aantal minuten kunt u al uw frauduleuze kliks detecteren. Probeer het nu en vraag een gratis proefversie aan van onderstaande diensten waar de klikfraude standaard bij zit:

OneStat Versie Prijs per jaar in Euro Klik hieronder om een gratis 4 weken proefversie aan te vragen
Adworks 375 Vraag een gratis proefversie aan, klik hier.
eBusiness 450 Vraag een gratis proefversie aan, klik hier.
Platinum 1500 Vraag een gratis proefversie aan, klik hier.
Enterprise 2500 Vraag een gratis proefversie aan, klik hier.

 

 

 
Read about the disclaimer