OneStat

Verschillende versies voor iedere behoefte en budget.

Gratis 4 weken proberen. Ervaar onze web analytics diensten.

OneStat Professional

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie account

Ik wist nooit hoe bezoekers op mijn website kwamen en welke websites linken naar mijn website. Dankzij OneStat weet ik dit!

OneStat Pro, Premium, Adworks en eBusiness.
Zoek woord analyses.

Click here for a Gratis 4 weken proefversie account

Zoekmachines, zinnen en woorden en zoekmachine optimalisatie

Wij tonen u informatie over welke zoekmachines en zoekzinnen uw bezoekers gebruiken om uw website te vinden. Wij onderhouden een lijst van honderden zoekmachines wereldwijd die continu bijgewerkt wordt. Wij verstrekken tevens rapportage van zoekzinnen per zoekmachine en zoekmachine leningspagina’s zodat u kunt analyseren of u uw website correct heeft geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Top zoekmachinesZoekmachines in periodeZinnen per zoek machineTop pagina's per zoek woorden

Kiezen van zoek zinnen

Er zijn veel manieren om met zoekzinnen en zoekwoorden te werken. Bijvoorbeeld, selecteren van zoekwoorden wanneer u een advertentie campagne opzet en wilt managen. Gesponsorde koppelingen kunnen het beste gemanaged worden door voorzichtige selectie van zoektermen en zoekwoorden. Alles draait om zoekwoorden, waar competitieve sites vaak voor bieden, op gebied van prijs per klik. Om effectief te zijn, moet u de juiste zoekwoorden kiezen. Een tweede voorbeeld is het opbouwen van correcte woorden in de tekst van uw website, en in te voegen in uw meta keyword lijst voor zoekmachine spiders ter indexering van uw site. Het is ook belangrijk om deze woorden in uw pagina titels terug te laten komen. Het opbouwen van de correcte zinnen en terminologie in uw site zal uw site naar voren brengen in de zoekmachine zoekopdrachten. Dit proces noemt men zoekmachine optimalisatie (SEO). Onderzoek toont aan dat maar een erg klein percentage van de Internet gebruikers op de gesponsorde koppelingen klikt. De meerderheid van de gebruikers is alleen ge?nteresseerd in de actuele zoek resultaten. Daarom is het belangrijk om de juiste zoektermen, zinnen, woorden, etc in uw inhoud op te nemen. Dit maakt uw site gemakkelijker te vinden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Pagina titel

Zorg ervoor dat uw titel de belangrijkste zoekwoorden bevat. Maak titels niet langer dan 80 karakters (meer kan als spamming gezien worden).

Meta description

Google indexeert uw meta ‘zoekwoorden' tag niet maar wel uw meta 'description' tag. Zorg ervoor dat uw description uw belangrijkste zoekwoorden bevat.

Alle tekst op uw pagina(s)

Zorg ervoor dat uw tekst de belangrijkste zoekwoorden bevat. Nog belangrijker is, dat de pagina’s gefocust moeten zijn op uw onderwerp, service, product, of interesse gebied. Zet uw belangrijkste zoekwoorden één maal in uw kopjes, een paar maal in uw paragrafen, één maal in bold, één maal in italic, in uw figuren alt tags, uw figuur namen, in uw URL’s etc.

Interne links naar uw enere pagina's

Wees er zeker van dat de Googlebot zijn weg kan vinden door uw site. Iets wat Googlebots moeilijk vinden om te volgens zijn framesets. Wanneer u hier gebruik van maakt, zorg er dan voor dat u een <noframes> of hidden sectie heeft waar uw tekst en links worden weergegeven. Het toevoegen van een sitemap kan wonderen verrichten voor de indexering door Google.

Externe link populariteit

U moet er voor zorgen dat u zo veel mogelijk relevante links naar uw website krijgt. Bijvoorbeeld, u hebt een online winkel waar u horloges verkoopt. U moet proberen een link te krijgen van een relevante website met een zo hoog mogelijke pagerank. De link moet dan een relevant zoekwoord bevatten zoals horloges of een merk naam van een horloge merk.