OneStat

Verschillende versies voor iedere behoefte en budget.

Gratis 4 weken proberen. Ervaar onze web analytics diensten.

OneStat Professional

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie account

Ik wist nooit hoe bezoekers op mijn website kwamen en welke websites linken naar mijn website. Dankzij OneStat weet ik dit!

OneStat Pro, Premium, Adworks en eBusiness.
Bezoekers ervaring en bezoekers afkomst.

Click here for a Gratis 4 weken proefversie account

Bezoekers ervaring

Met OneStat web analytics kunt u gemakkelijk de online ervaring van bezoekers verbeteren. Onze unieke klikpaden analyse rapportages stelt organisaties in staat de navigatie van bezoekers op de site te visualiseren en te begrijpen. U bent in staat zijn om te zien waar uw bezoekers afhaken zodat u de navigatie structuur van uw website kunt verbeteren. Zo kunt u de bezoeker helpen om de content of het product wat zij zoeken te vinden. Wij verstrekken u ook informatie over de bounce ratio’s, ingang en vertrek pagina’s en de gespendeerde tijd op de site en pagina’s. Natuurlijk laten wij u ook zien welke pagina’s het meeste bezocht worden of niet zo populair zijn.

Bezoekers in periodeDetailed clickpath analysisTransactions in periodPageviews overzicht

Bezoekers afkomst en geografische rapportages

Met OneStat website statistieken kunt u gemakkelijk zien wie uw website heeft bezocht. Wij tonen u de bedrijfs of ISP naam van uw bezoekers en verstrekken u rapportages over de afkomst van uw bezoekers, zoals continent, len, tijdszone, provincie en stad.

LandenTop regio'sTop stedenTop ISP's