OneStat

Eenvoudig te gebruiken. Deel rapportages binnen uw organisatie.

OneStat heeft een gebruiksvriendelijke interface gebaseerd op web 2.0 technologie.

OneStat Professional

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

OneStat klikfraude detectie helpt me om alleen te betalen voor kliks die er toe doen!"

OneStat Pro, Premium, Adworks and eBusiness
Rapporten en functionaliteiten

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

OneStat Web Analytics Functionaliteiten

OneStat voorziet u van gedetailleerde interactieve rapportages hoe u de bezoekervaring, leads, verkopen en online marketing campagnes kunt verbeteren. Met OneStat kunt u ook automatisch de rapportages en resultaten delen met uw collega’s en management team. Onze rapportages zijn gebaseerd op web 2.0 technologie en dus interactief.

Real-time web analytics

OneStat web analytics zijn real-time. U hoeft dus niet een dag te wachten totdat de rapportages zijn bijgewerkt. U kunt zelfs de laatste bezoekers real-time monitoren via een grafische interface hoe zij over uw website navigeren of welke aankopen zij doen.


Pageviews & DashboardSamenvatting & populairste onderdelen

Dashboard

Bekijk de belangrijkste resultaten van uw website in een duidelijk en compleet overzicht.


[Lees verder...]


Pageviews en bezoeken

U kunt exact zien hoeveel pageviews en bezoeken uw website heeft gekregen gedurende een bepaalde tijd maar ook wat gemiddeld de drukste uren van de dag en de drukste dagen van de week zijn.
[Lees verder...]
Pageviews in periodeGemiddelde pageviews per uur


Bezoekers in periodeLaatste bezoekers

Unieke bezoekers. Volg real-time bezoek en transactie gedrag van de laatste bezoekers.

Wij voorzien u van gedetailleerde rapportags over unieke en terugkerende bezoekers van de complete website of per pagina gedurende een periode, per uur of dag van de week. U kunt tevens inzoomen en het IP adres, zoekterm, transactie, plaats en gedrag van de laatste bezoekers of klanten bekijken.
[Lees verder...]


Bezoekersgedrag

Met OneStat kunt u eenvoudig het bezoekgedrag op uw website verbeteren. Onze unieke klikpaden technologie stelt u instaat om te zien en te begrijpen hoe bezoekers over uw website navigeren. Wij laten uiteraard ook rapportages zien waar bezoekers binnenkomenen vertrekken en hoe lang men op bepaalde pagina's en de website is gebleven. Tevens krijgt u een uitgebreid rapport te zien van de meest bezochte pagina's.
[Lees verder...]
Interactief pageview overzichtGedetailleerde klikpad analyse


Top zoekmachines vergeleken met vorige dagZoekmachines in period

Zoekmachine en zoekzinnen analyse

Wij voorzien u van zeer gedetailleerde zoekmachine en zoekzinnen rapportages die men gebruikt om uw website te vinden. U kunt tevens bekijken met welke zoekzin men op welke specifieke pagina men landt. Wij meten honderden zoekmachines en onze database wordt continue geupdate. Onze rapportages kunnen u helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines.
[Lees verder...]


Geografie en Organisaties / ISPs

Met OneStat web analytics kunt zien wie uw website bezocht heeft. Wij tonen de naam van het bedrijf of de internet provider die men gebruikt. Tevens tonen wij u o.a. de landen, provincies en steden waar uw bezoekers vandaan komen.
[Lees verder...]
ISPs en OrganisatiesRegio rapport


Transacties en omzet in periodeLaatste transacties & transactie details

Online leads en verkopen

Onze ecommerce rapportages laten u de resultaten van uw website zien zoals online verkopen, ingevulde formulieren en registraties. Analyseer de effectiviteit en processen en verbeter deze op basis van feiten.
[Lees verder...]


Online marketing campagnes en klikfraude detectie

Verhoog de ROI van uw marketing budget voor betaalde of organische zoekopdrachten, banners, betaalde links of affiliate campagnes. Tevens tonen wij u gedetailleerd eventuele klikfraude zodat u snel kunt ingrijpen en niet betaald voor onnodige kliks die niets opleveren.
[Lees verder...]
Klikfraude detectieConversie per campagne


Individuele e-mail rapportenExporteer rapporten naar PDF

Deel rapportages en resultaten met collega's of management team

U kunt ook alle rapportages en resultaten delen met collega's of het management team. Wij kunnen u, collega's of management team op een vaste dag rapportages sturen over een bepaalde periode in PDF of HTML. Het is ook mogelijk om individuele rapportages te versturen in PDF. U kunt ook de rapportages exporteren naar Excel of PDF.


Techniek rapportages

Wij voorzien u van gedetailleerde rapportages over browsers, besturingsystemen, kleurenkaarten en scherm resoluties. Wij kunnen zelfs detecteren welke mobiele telefoon of PDA uw bezoekers gebruiken.

Besturingssystemen detailInternet browsers vergeleken met vorige maand


Vergelijk willekeurige tijdsperiodenStandaard tijdsperioden

Perioden

U kunt iedere periode selecteren die u wilt. Wij bieden standaard en specifieke perioden aan. U kunt ook iedere periode vergelijken met elkaar en zo trends ontdekken. Bij OneStat kunt u data sorteren op bv. alfabetische volgorde of op populariteit.
[Lees verder...]


Gebeurtenissen vastleggen

Met OneStat kunt u aangeven of er op een bepaalde dag een bepaalde gebeurtenis was zoals een nieuwsbrief of persbericht. In de rapportages ziet u dit dan terug en kunt u eenvoudig herkennen of een nieuwsbrief of persbericht tot meer bezoek heeft geresulteerd.
[Lees verder...]
Gebeurtenissen vastleggenToevoegen gebeurtenis


Hoe het werkt

OneStat is een dienst geen software. U implementeert een klein javascript in de HTML pagina's van uw website en wij beginnen automatisch met het meten. Om de rapportages te bekijken kunt u inloggen op onze website. Indien er updates plaatsvinden doen wij dit automatisch. OneStat kan iedere website of intranet meten zoals HTML pagina's of ASP, PHP en Flash. Ook meten wij standaard SSL beveiligde pagina's zonder extra kosten. Bezoekers worden gemeten op basis van IP adres, cookie en of browser string.

Vele mogelijkheden

Wachtwoord beschermd Rapporten altijd via internet te bekijken
Onafhankelijke derde partij Accuraat en betrouwbaar
Gratis customer support Schaalbaar
Meet beveiligde pagina's Automatische updates