OneStat

Onafhankelijke derde partij en klikfraude detectie.

Betrouwbare informatie over verkopen en ROI van marketing campagnes.

OneStat Professional

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie account

Ik wist nooit hoe bezoekers op mijn website kwamen en welke websites linken naar mijn website. Dankzij OneStat weet ik dit!

OneStat Pro, Premium, Adworks en eBusiness.
Online marketing campagnes en klikfraude.

Click here for a Gratis 4 weken proefversie account

Online marketing campagnes meten. Haal het maximale uit uw marketing budget.

Met OneStat kunt u real time uw online marketing campagnes monitoren en direct actie ondernemen om het maximale uit uw marketing budget te halen. Monitor campagnes, verwijder ineffectieve campagnes en maximaliseer ROI!
 
Meet de resultaten van betaalde of organische zoekresultaten, email, banners, en affiliate marketing campagnes om de ROI van uw marketing budget te maximaliseren.

Pageviews & gaugesDetailed clickpath analysisTransactions in periodConversion by search engine

Betaal niet voor ongeldige kliks. Klikfraude detectie.

Klikfraude vindt plaats als een persoon of een computer programma meerdere kliks genereren waarvoor u moet betalen. Onafhankelijk onderzoek heeft bewezen dat ongeveer tot 20 procent van het totale pay per klik budget opgaat aan klikfraude. OneStat heeft een unieke methode ontwikkeld gebaseerd op logaritmes om klikfraude te detecteren. Onze klikfraude rapportages helpen u met het realiseren van betere resultaten voor pay per klik campagnes en ondersteunen u met technisch onderbouwde data waarmee u kunt onderhenelen voor een korting of teruggave van uw advertentie budget.

Netwerk klikfraude: op een zoekmachine, advertentie of affiliate netwerk. De eigenaar van de site waarop men adverteert, genereert zelf kliks om extra inkomsten te generen, zij verdienen aan het aantal kliks waarvoor u betaalt. Sommige netwerken zijn van klikfraude op de hoogte maar erg voorzichtig met het rapporteren ervan omdat dit een daling in hun inkomsten kan betekenen. Competitieve klikfraude: concurrenten klikken op uw advertenties om zo de kosten per klik te verhogen zodat u sneller door uw budget heen bent of om extra kosten te generen voor u. Competitieve klikfraude is ook een groot probleem voor kleinere businesses, vooral wanneer de geleverde service van grote waarde is, en zich uit in hoge CPSen. Hoe hoger de CPC, hoe groter het effect dat de competitie heeft op een specifiek budget.

Wie gelooft u: een adverteer netwerk dat zoveel mogelijk geld als mogelijk probeert te maken, of een onafhankelijke derde partij zoals OneStat dat gespecialiseerd is in klikfraude?

Gedetailleerde klikfraude detectie rapportages:

OneStat.com tilt klikfraude detectie naar een hoger niveau door de introductie van de meest geavanceerde en gedetailleerde rapportage die geïntegreerd zijn in het web analytics rapport. Naast vele rapportages over bezoekers gedrag, commercie en online verkopen, en online marketing campagnes verstrekken wij ook de volgende gedetailleerde rapportages over klikfraude:

 •  Klikfraude overzicht: overzicht van de belangrijkste key-performance indicatoren op klikfraude gebied.
 •  Klikfraude in periode: toont het aantal kliks en frauduleuze kliks in een bepaalde periode
 •  Klikfraude overzicht per campagne: toont een overzicht van alle kliks en frauduleuze kliks per campagne.
 •  Klikfraude per len: toont u een gedetailleerd overzicht van de frauduleuze kliks voor een specifieke campagne per len.
 •  Risico niveau in periode: toont het aantal frauduleuze kliks ten opzichte van de totale kliks.
 •  Klik details: een gedetailleerd overzicht van de frauduleuze kliks zoals deze door OneStat gemeten worden zoals ip adres, herkomst, browsers etc. De lijst kan men exporteren naar Excel.
 •  Campagne conversies: toont een overzicht van campagne conversies inclusief en exclusief frauduleuze kliks

Hoe wij klikfraude detecteren:

Onze klikfraude rapportages zijn gebaseerd op een aantal metingen en logaritmes voor iedere campagne wat wij vergelijken met data uit de enere campagnes. Metingen en vergelijkingen voor iedere campagne zijn gebaseerd maar niet gelimiteerd tot:

 •   Aantal bezoeken en de tijdsduur van deze bezoeken
 •   Aantal kliks van specifieke ip adressen
 •   Totale kosten van een campagne
 •   Aantal pagina's die zijn bekeken
 •   Browser versie van een bezoeker
 •   Aantal bezoeken zonder referrer
 •   Aantal kliks vanuit een bepaalde stad, provincie of len

Wat maakt onze manier van klikfraude detectie zo speciaal?

Er zijn meerdere manieren om klikfraude te detecteren. OneStat vermijdt problemen die bij enere methoden aanwezig zijn. Zo nodigen sommige diensten u uit om in een groep te participeren waar zelfs ook u concurrenten aan kunnen meedoen. OneStat heeft een focus op advertentie campagnes die slachtoffer zijn van klikfraude. Onze technologie bekijkt zeer gedetailleerd vereneringen in het bezoekers en klikgedrag. Met OneStat krijgt u een indicatie welke kliks niets bijdragen aan de effectiviteit van uw online marketing campagnes en geven wij u gedetailleerde data en bewijzen waarmee u kunt onderhenelen over een refund of korting. Het is erg simpel en gemakkelijk te implementeren.