Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Ons Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat eBusiness
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat AdWorks
OneStat Premium heeft een groot aantal voordelen vergeleken met de traditionele log file analyse:

 

Accurate Real-time Vanuit de Browser Gemeten Rapporten

 

OneStat.com heeft een accurate en veel betrouwbare methode ontwikkeld dan de traditionele log file analyse software. Alles wordt vanuit de browser van uw bezoeker gemeten, vereist geen hardware zoals servers en is real-time. Deze rapporten zijn tot 100% meer accurate dan de traditionele log files. Log files zijn ontwikkeld om de aktiviteiten van een server te meten en niet om het bezoekgedrag van uw web site te meten. Log files kunnen bijv.b. niet alle bezoekers achter een firewall als individuele bezoekers meten.

 

Geen Extra Hardware Zoals Servers Vereist

 

Alle software die nodig is om uw web site te meten wordt op onze eigen betrouwbare servers gehost. Hierdoor hoeft u geen eigen servers aan te schaffen en eigen IT personeel hiervoor in te schakelen. Zelfs als u een web site host waar dan ook ter wereld kunt u onze diensten gebruiken.

 

Third Party Independent

 

OneStat.com is een betrouwbare  en onafhankelijke  third party analyse partij. Omdat alle data van uw web site gemeten worden door een derde partij kunnen uw klanten en partners absoluut ervan op aan dat de gegevens die u verstrekt betrouwbaar, objectief en accuraat zijn.

 

Continue Nieuwe Rapporten en Updates

 

OneStat.com werkt continue aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en rapporten om aan de wensen van onze klanten te voldoen en met de nieuwste ontwikkelingen op internet gebied mee te gaan. Dit alles is natuurlijk inbegrepen in onze diensten zonder enige extra kosten of tijd die u hieraan moet besteden.

OneStat Premium
Voordelen
Rapporten
Vergelijk Diensten
Demo
Prijzen
Gratis Testen
Aanvragen
Customer Support
Contact Opnemen
Download Brochure
Log In
 
Date Read about the disclaimer