Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat eBusiness
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat AdWorks

OneStat geeft excellent customer support, iedere klant krijgt een eigen web consultant.

 

Bij OneStat.com is alles gericht op tevreden klanten. Onze klanten kunnen veel verwachten van onze dienstverlening en service, deze is uitgebreid en persoonlijk. Of het nu support, training of een OneStat Enterprise applicatie betreft, wij staan voor u klaar om u te woord te staan, te trainen en te helpen.

 

Een key compenent in iedere serieuze strategy is snel te reageren op technische support vragen. Iedere klant van OneStat Enterprise krijgt daarom een eigen web consultant die uw contact persoon is bij OneStat. Onze web consultants staan u graag te woord over alle mogelijkheden die OneStat haar klanten biedt en zijn altijd geinteresseerd in uw mening en suggesties voor OneStat Enterprise.

 

OneStat voorziet haar OneStat Enterprise klanten van training, telefonische support, email support, update nieuws en ieder kwartaal een technische nieuwsbrief.

 

Implementatie Support - zodra u zich registreerd voor de OneStat Enterprise dienst, zullen wij u helpen met het implementeren van het OneStat script en u adviseren hoe u het beste het script kunt implementeren voor bijv.b. uw CMS. In het geval als u voor een lokale installatie heeft gekozen dan zal een gecertificeerde OneStat programmeur u assisteren.

 

Training - OneStat Enterprise is zo ontwikkelt dat het voor nieuwe gebruikers zeer gemakkelijk is om meet een klik rapporten te bekijken. OneStat traint al haar klanten in de gehele wereld hoe de statistieken te interpreteren. Naast deze training krijgt ook iedere klant een uitgebreide instruktie manual over OneStat Enterprise. Dit helpt u om uw web site te optimaliseren en het rendement van uw site te verhogen.

 

Helpdesk - in het geval vragen over de interpretatie van de rapporten, suggesties, erg complexe technische vragen kunt u altijd contact opnemen met uw eigen OneStat web consultant of onze helpdesk.

 

Product Updates - omdat OneStat een Application Service Provider (ASP) is, hosten wij alle software op afstand op onze eigen servers voor u. Dit heeft vele voordelen zodat wij automatisch alle updates doorvoeren, u geen eigen hardware of personeel hiervoor nodig heeft en dat wij ook alles 24 uur per dag monitoren.

 

Tailor Made Solutions - OneStat Enterprise kan naast de huidige rapporten ook andere rapportages tonen die speciaal voor u gemaakt en ontwikkelt door OneStat zijn. Mocht u hierin geinteresseerd zijn neem dan svp contact op met een van onze web consultants. Zij staan u graag te woord over de mogelijkheden en maken een bijpassende op maat gemaakte offerte voor u.

OneStat Enterprise
Rapportage Center
Business Voordelen
Training & Support
Prijzen
Demo
Download Brochure
Contact Opnemen
 
Date Read about the disclaimer