Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat eBusiness
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat AdWorks

OneStat Enterprise is een erg concurerend geprijst real-time intelligence web analytics dienst. Onze web analytic diensten zijn tot 50% lager geprijst dan onze directe concurrenten.

 

Bij OneStat.com is alles gericht op tevreden klanten. Onze klanten kunnen veel verwachten van onze dienstverlening en service, deze is uitgebreid en persoonlijk. Tevens heeft de OneStat meet methode bewezen dat het de beste en meest betrouwbare is. OneStat biedt dit allemaal voor een zeer scherpe prijs.

 

Onze prijzen zijn aangepast aan de behoeften qua pageviews dat men gebruikt per jaar. U kunt eenvoudig in onderstaande tabel bekijken welke prijs voor u van toepassing is naar aanleiding van het aantal pageviews dat u per maand gebruikt.

 

 Pageviews Maand  Pageviews Jaar Jaarlijkse Prijs Euro
Tot 1.000.000 12.000.000 2.500
1.000.001 tot 1.500.000 18.000.000 2.830
1500.001 tot 2.000.000 24.000.000 3.160

Wij accepteren betalingen per factuur en via credit card. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Prijzen zijn inclusief het meten van onbeperkt aantal pagina's.

Als u meer dan 2 miljoen pageviews per maand heeft, neem dan svp contact op met een van onze sales managers. Klik hier voor het contact formulier.

Alle prijzen zijn inclusief hosting van de software, het aantal pageviews zoals aangegeven in bovenstaande tabel, upgrades en uitstekende customer support en helpdesk.

Ga naar de aanvraag pagina van OneStat Enterprise en binnen enkele minuten kunt u real-time antwoorden hebben over het bezoekgedrag op uw web site!

Wij accepteren betalingen via credit card maar ook via faktuur en overmaking via de bank. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Alle prijzen zijn inclusief hosting van de software, het aantal pageviews zoals aangegeven,  upgrades en uitstekende customer support en helpdesk.

OneStat Enterprise
Rapportage Center
Business Voordelen
Training & Support
Prijzen
Demo
Download Brochure
Contact Opnemen
 
Date Read about the disclaimer