Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat eBusiness
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat AdWorks

OneStat eBusiness is een erg concurerend geprijst real-time intelligence web analytics dienst. Onze web analytic diensten zijn tot 80% lager geprijst dan onze directe concurrenten.

 

Bij OneStat.com is alles gericht op tevreden klanten. Onze klanten kunnen veel verwachten van onze dienstverlening en service, deze is uitgebreid en persoonlijk. Tevens heeft de OneStat meet methode bewezen dat het de beste en meest betrouwbare is. OneStat biedt dit allemaal voor een zeer scherpe prijs.

 

Onze prijzen zijn aangepast aan de behoeften qua pageviews dat men gebruikt per jaar. U kunt eenvoudig in onderstaande tabel bekijken welke prijs voor u van toepassing is naar aanleiding van het aantal pageviews dat u per maand gebruikt.

 

 Pageviews Maand  Pageviews Jaar Jaarlijkse Prijs Euro
Tot 250.000 3.000.000 450
Tot 500.000 6.000.000 675
Tot 1.000.000 12.000.000 1.350

Wij accepteren betalingen per factuur en via credit card. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Prijzen zijn inclusief het meten van onbeperkt aantal pagina's.

Als u meer dan 2 miljoen pageviews per maand heeft, neem dan svp contact op met een van onze sales managers. U vindt de contact informatie op onze contact pagina.

Alle prijzen zijn inclusief hosting van de software, het aantal pageviews zoals aangegeven in bovenstaande tabel, upgrades en uitstekende customer support en helpdesk.

Ga naar de aanvraag pagina van OneStat Premium en binnen enkele minuten kunt u real-time antwoorden hebben over het bezoekgedrag op uw web site!

U kunt ook extra pageviews per maand aanschaffen als u al een OneStat.com klant bent. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

 Pageviews Maand  Pageviews Jaar Jaarlijkse Prijs Euro
Tot 250.000 3.000.000 338
Tot 500.000 6.000.000 675

Wij accepteren betalingen per factuur en via credit card. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Ga naar de aanvraag pagina om extra pageviews toe te voegen aan uw account.

 

OneStat eBusiness
Voordelen
Rapporten
Vergelijk Diensten
Demo
Prijzen
Gratis Testen
Aanvragen
Customer Support
Contact Opnemen
Download Brochure 
Log In
 
Date Read about the disclaimer