Home Over Ons Diensten Partners Privacy Contact Opnemen Customer Support Log In
 
OneStat Enterprise
OneStat Platinum
OneStat eBusiness
OneStat Premium
OneStat Pro
OneStat AdWorks

Deze script implementatie pagina beschrijft hoe u het snelst en beste het OneStat AdWorks script kunt implementeren binnen 5 minuten nadat u zich geregistreert heeft.

Wilt u het script voor de commerce en advertentie conversies implementeren, klik dan hier om de handleiding te downloaden.

 Stap 1. Meld u aan voor onze dienst bij www.OneStat.com

Ga naar www.OneStat.com en selecteer de aanvraag pagina voor OneStat AdWorks. Vul de gevraagde informatie en een geldig e-mail adres in. Als u van een OneStat Lite, Basic en Pro versie upgrade hoeft u geen nieuw script te implementeren.

 Stap 2. U ontvangt automatisch een e-mail van OneStat.com en controleer de data die u verschaft heeft.

Als u het correcte e-mail adres en data heeft ingevuld dan ontvangt u een email met het unieke OneStat script. Als u een verkeerd e-mail adres ingevuld heeft of de verkeerde data, dan kunt u dit veranderen in de account manager account manager en kunt u het script opnieuw opvragen.  

Stap 3. Kopieer het OneStat script

Klik 2x op de bijlage van de e-mail genaamd script.txt Kies dan om de bijlage te openen en selecteer de complete tekst. Als u de e-mail niet kunt openen ga dan naar de account manager account manager op de OneStat.com web site en log in. U kunt het script hier ook kopieren.

Start met het kopieren van het script en plak het script met Microsoft Notebook, beschikbaar in iedere versie van Microsoft Windows onder accessiores.

Start met kopieren van het script bij <!--ONESTAT SCRIPTCODE START-->tot <!--ONESTAT SCRIPTCODE END-->en klik op kopieren.

Als u frames gebruikt, plak het OneStat script dan alleen in de content pagina's.

Als u een andere HTML editor gebruikt zoals Dreamweaver of Frontpage ga dan naar de script implementatie pagina waar dit verder uitgelegd wordt door hier te klikken.

 Stap 4. Plak het OneStat script in iedere HTML pagina die u wilt meten

Open met Microsoft Notebook de HTML pagina's die u wilt meten. Plak het OneStat script in de HTML pagina onder de bovenste <Body> tag die u wilt meten. Bewaar de pagina met het OneStat script.

Stap 5. Upload  de pagina's met het OneStat script.

Upload de HTML pagina's die het OneStat script bevatten met een FTP programma waarmee u ook gewoon de pagina's mee upload. U kunt ook een gratis programma krijgen om dit te doen en ga dan naar www.wsftp.com . Als u problemen heeft met het uploaden van uw HTML pagina's vraag uw internet provider of hosting bedrijf voor meer informatie.

Het implementeren van het OneStat script is niet moeilijk, echter als u problemen heeft dan verwijzen u naar de pagina waarop dieper wordt ingegaan op de implementatie. U kunt naar deze pagina door hier te klikken. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen..

 6. Ga naar de OneStat.com website en  log in.

 Vul uw account nummer en password in en bekijk uw statistieken.

OneStat AdWorks
Rapportage Center
Business Voordelen
Customer Support
Demo
Prijzen
Gratis Testen
Aanvragen
Download Brochure
Contact Opnemen
 
Date Read about the disclaimer