OneStat

Inclusief gratis customer support.

Wij bieden gratis customer support en proberen u zo goed als mogelijk is te helpen.

G. Instellingen aanpassen, IP nummer blokkeren etc


Wanneer u ingelogt bent en u klikt op instellingen dan kunt u alle instellingen van uw OneStat account beheren inclusief de ecommerce, marketing en het laatste OneStat script ophalen. De instellingen zijn ingedeeld in verschillende secties. Het is per versie afhankelijk wat u te zien krijgt:

A. Wijzig Account Gegevens: Gebruik deze optie om uw contactgegevens, naam, tijdzone, taal en URL van het domein aan te passen.

B. Betaalgegevens: Gebruik deze optie als u de betaalgegevens wilt aanpassen zoals het financiŽle contactpersoon of factuur adres.

C. Wijzig Account Opties: UGebruik deze optie als de volgende instellingen wilt aanpassen voor uw account:
- Selecteer als u de rapportages wilt bekijken op 800 x 600 of 1024 x 768 pixels
- Selecteer of u de URL of pagina titel wilt zien in de rapportages.
- Selecteer of u de complete URL wilt meten of niet incl. parameters.

Voor ecommerce rapportages kunt u de valuta selecteren of bezoek timeout in dagen. Standaard stellen wij deze in op 30 dagen.

For the commerce reports you can select the currency and the visitor stickiness in days (standard 30 days)

D. Wijzig Account Domeinen en Homepage: Gebruik deze optie om uw account domeinen en homepage in te stellen. De account domeinen zijn de 'http://www.>' prefixes van uw website. Bijvoorbeeld een geldige waarde is 'mijndomein.nl'. De account domeinen worden door het systeem gebruikt om te bepalen of een pagina URL geregisteerd moeten worden voor dit account. De meeste websites maken gebruik van 1 domein. Als uw website echter is gekoppeld aan meerdere domeinen dan kunt u tot maximaal 9 account domeinen opgeven. Pageviews die niet aan een van de opgegeven domeinen kunnen worden gekoppeld worden geregistreerd bij de 'overige' pagina.

E. Wijzig Wachtwoord: Gebruik deze optie om het wachtwoord van uw account te wijzigen waar u mee inlogt.

F. Blokkeren IP Nummers: Gebruik deze optie om bepaalde IP adressen te blokkeren zodat deze niet meegetelt worden bijv.b. van uw eigen organisatie. In vele gevallen gaat het om een extern IP adres. Gebruik het wildcard karakter '*' om een groep ip-nummers te blokkeren (bijv. '192.168.0.*').

G. Instellen bezoek timeout: U kunt hier de bezoek timeout instellen in minuten. De bezoek timeout wordt gebruikt om te bepalen wanneer een nieuw bezoek van een bezoeker begint. Als een bezoeker binnen de bezoek timeout terug komt op uw website, dan worden deze pageviews binnen hetzelfde bezoek geregistreerd. Als een bezoeker terugkomt op uw website op een tijdstip langer dan de bezoek timeout dan worden deze pageviews beschouwd als een nieuw bezoek. De minimale waarde is 5 minuten. De maximale waarde is 720 minuten (12 uren).

H. Verwijder oude pagina's: Selecteer een pagina uit de lijst met pagina's en klik op VERWIJDER. De geselecteerde pagina zal verwijderd worden en de pageviews van de verwijderde pagina zullen worden toegevoegd aan de 'overige' pagina.

I. Initialiseren: Met deze optie verwijderd u alle geregistreerde pageviews, bezoeken en overige geregistreerde informatie bij dit account. NADAT HET ACCOUNT OPNIEUW GEINITIALISEERD IS, IS HET NIET MOGELIJK DE VERWIJDERDE GEGEVENS TERUG TE HALEN. MAAK ZORGVULDIG GEBRUIK VAN DEZE OPTIE!

J. Ophalen Script: Gebruik deze optie om het nieuwste OneStat script op te halen. Selecteer het script hieronder met Control-a; gebruik Copy (Control-c) om het script op het clipboard te plaatsen. Plaats het script in uw HTML editor met Control-v

K. Script Manager: Gebruik deze optie om een script voor een bepaalde pagina te maken met een harde URL of titel.

L. Campagne Manager: Met deze optie kunt u de advertentie campagnes van uw account beheren.

M. Klikfraude instellingen: Met deze optie kunt u de klikfraude instellingen van uw account wijzigen.

N. Beheren klik in / uit links: : Gebruik deze optie om uw klik in en uit links te beheren.

O. Beheren Banners: Gebruik deze optie om uw klik in en uit banners te beheren.

P. Commerce Manager: Met deze optie kunt u de e-commerce acties van uw account beheren. E-Commerce acties worden gebruikt voor het meten van conversie en e-commerce verkeer. Voor het meten van conversies dient u enerzijds acties te definieren en anderszijds de script code op uw pagina's aan te passen. Hier kunt u ook de scenario stappen instellen.

Q. Gebruikers groepen: Met deze optie kunt u de gebruikers groepen en de rechten per groep instellen. Alleen beschikbaar in de Enterprise versie.

R. Gebruikers beheer: Met deze optie kunt u de gebruikers van uw account beheren. Alleen beschikbaar in de Enterprise versie.

S. Account cockpit: : Hiermee kunt u meerdere OneStat accounts koppelen aan een account. Stel een primair account in en voeg de andere accounts toe. Hiermee kunt u dan met een account ID inloggen en een overzicht krijgen van al uw accounts.