OneStat

Ontwikkeld voor online marketeers, webmasters en management.

Geen eigen server vereist - Real-time - Onafhankelijke derde partij.

OneStat Enterprise

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

Ik had geen idee via welke zoek-machines en via welke zoekzinnen bezoekers op mijn website kwamen. OneStat helpt mij met het verbeteren van mijn zoekmachine optimalisatie!

OneStat Enterprise en Platinum verstrekt inzicht in uw organisatie, tijdsperiodes en gebeurtenis management.

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

Deel de resultaten van uw website binnen uw organisatie

Deelt de resultaten over uw website en verstrekt inzicht in uw organisatie met OneStat. Wij kunnen u, uw collega’s of management automatisch geplande email rapportages sturen in PDF, Excel, CSV en TXT. U kunt ook gemakkelijk ieder individuele rapport naar een collega of het management sturen. Wij bieden u ook toegang management voor meerdere gebruikers en een rapport generator voor op maat gemaakte rapportages.

Verstuur individuele email rapportenExporteer rapporten naar PDFAccess ManagementEvent Management

Tijdsperiodes

U kunt iedere tijdsperiode selecteren die u wilt. We verstrekken u standaard en specifieke tijdsperiodes. U kunt ook tijdsperiodes vergelijken met elkaar om trends te identificeren over bezoekers gedrag, verkopen, en online marketing campagnes. Alle rapportages worden gepresenteerd in uw eigen regionale tijdsformaat.

Vergelijk tijdperiodenStandaard tijdperiodenSpecifieke tijdperioden

Gebeurtenissen vastleggen

Met gebeurtenissen kunt u vastleggen wat de reden is waarom u meer pageviews, bezoekers, leads of omzet had voor een specifieke periode. U kunt een bepaalde gebeurtenis aan een dag koppelen en zo zien waarom er een stijging of daling van het bezoek is.

Gebeurtenissen vastleggenToevoegen gebeurtenis