OneStat

Ontwikkeld voor online marketeers, webmasters en management.

Geen eigen server vereist - Real-time - Onafhankelijke derde partij.

OneStat Enterprise

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

Ik had geen idee via welke zoek-machines en via welke zoekzinnen bezoekers op mijn website kwamen. OneStat helpt mij met het verbeteren van mijn zoekmachine optimalisatie!

OneStat Platinum en Enterprise.
Online marketing campagnes en klikfraude detectie.

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie!

Online marketing campagnes. Haal het uiterste uit uw marketing budget.

Met OneStat kunt u real time uw online marketing campagnes monitoren en direct actie ondernemen om uw marketing budget  zo goed mogelijk te benutten. Monitor een ongelimiteerd aantal campagnes, zie trends en verbeter de ROI!
 
Meet de prestatie van betaalde of organische zoekresultaten, email, banners, en affiliate marketing campagnes om de ROI van uw marketing budget te verbeteren.

Conversie per campagneCampagne ROIConversie per pagina per zoek termenKlikfraude overzicht

Klikfraude detectie. Betaal niet voor ongeldige kliks.

Wat is klikfraude?

Klikfraude vindt plaats als een persoon of een computer programma meerdere kliks genereren waarvoor u moet betalen. Onafhankelijk onderzoek heeft bewezen dat ongeveer tot 20 procent van het totale pay per klik budget opgaat aan klikfraude. OneStat heeft een unieke methode ontwikkeld gebaseerd op logaritmes om klikfraude te detecteren. Onze klikfraude rapportages helpen u met het realiseren van betere resultaten voor pay per klik campagnes en ondersteunen u met technisch onderbouwde data waarmee u kunt onderhandelen voor een korting of teruggave van uw advertentie budget.

Netwerk klikfraude: op een zoekmachine, advertentie of affiliate netwerk. De eigenaar van de site waarop men adverteert, genereert zelf kliks om extra inkomsten te generen, zij verdienen aan het aantal kliks waarvoor u betaalt. Sommige netwerken zijn van klikfraude op de hoogte maar erg voorzichtig met het rapporteren ervan omdat dit een daling in hun inkomsten kan betekenen.

Competitieve klikfraude: concurrenten klikken op uw advertenties om zo de kosten per klik te verhogen zodat u sneller door uw budget heen bent of om extra kosten te generen voor u. Competitieve klikfraude is ook een groot probleem voor kleinere businessen, vooral wanneer de geleverde service van grote waarde is, en zich uit in hoge CPSen. Hoe hoger de CPC, hoe groter het effect dat de competitie heeft op een specifiek budget.

Wie gelooft u: een adverteer netwerk dat zoveel mogelijk geld als mogelijk probeert te maken, of een onafhankelijke derde partij zoals OneStat dat gespecialiseerd is in klikfraude?

Welke rapportages zijn er beschikbaar?

Onze website statistieken diensten geven u rapportages over online shopping, marketing conversies en leads maar dus ook over klikfraude:

 •   Klikfraude overzicht: overzicht van de belangrijkste key-performance indicatoren op klikfraude gebied.
 •   Klikfraude in periode: toont het aantal kliks en frauduleuze kliks in een bepaalde periode.
 •   Klikfraude overzicht per campagne: toont een overzicht van alle kliks en frauduleuze kliks per campagne.
 •   Klik details: een gedetailleerd overzicht van de frauduleuze kliks zoals deze door OneStat gemeten worden zoals ip adres, herkomst, browsers etc. De lijst kan men exporteren naar Excel.
 •   Risico niveau in periode: toont het aantal frauduleuze kliks ten opzichte van de gewone kliks.
 •   Campagne conversies: toont een overzicht van campagne conversies inclusief en exclusief frauduleuze kliks.
 •   Marketing campaign conversions including and excluding fraudulent clicks
 •   E-mail rapportages: de klikfraude rapportages kunnen per email verstuurd worden. In de Enterprise versie kunt u deze email rapportages dan nog zelf samenstellen.

Hoe OneStat klikfraude detecteert:

Onze klikfraude rapportages zijn gebaseerd op een aantal metingen en logaritmes voor iedere campagne wat wij vergelijken met data uit de andere campagnes. Metingen en vergelijkingen voor iedere campagne zijn gebaseerd maar niet gelimiteerd tot:

 •   Aantal bezoeken en de tijdsduur van deze bezoeken
 •   Aantal kliks van specifieke ip adressen
 •   Totale kosten van een campagne
 •   Aantal pagina's die zijn bekeken
 •   Browser versie van een bezoeker
 •   Aantal bezoeken zonder referrer
 •   Aantal kliks vanuit een bepaalde stad, provincie of land

Wat maakt OneStat klikfraude detectie zo speciaal?

Er zijn meerdere manieren om klikfraude te detecteren. OneStat vermijdt problemen die bij andere methoden aanwezig zijn. Zo nodigen sommige diensten u uit om in een groep te participeren waar zelfs ook u concurrenten aan kunnen meedoen. OneStat heeft een focus op advertentie campagnes die slachtoffer zijn van klikfraude. Onze technologie bekijkt zeer gedetailleerd veranderingen in het bezoekers en klikgedrag. Met OneStat krijgt u een indicatie welke kliks niets bijdragen aan de effectiviteit van uw online marketing campagnes en geven wij u gedetailleerde data en bewijzen waarmee u kunt onderhandelen over een refund of korting. Klikfraude meten is erg eenvoudig en binnen een aantal minuten kunt u al uw frauduleuze kliks detecteren. Probeer het nu en vraag een gratis proefversie aan van onderstaande diensten waar de klikfraude standaard bij zit.