OneStat

Ontwikkeld voor online marketeers, webmasters en management.

Geen eigen server vereist - Real-time - Onafhankelijke derde partij.

OneStat Enterprise

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie.

Ik had geen idee via welke zoek-machines en via welke zoekzinnen bezoekers op mijn website kwamen. OneStat helpt mij met het verbeteren van mijn zoekmachine optimalisatie!

OneStat Platinum en Enterprise.
Meer informatie Real-time en bezoekers ervaring.

Klik hier voor een gratis 4 weken proefversie.

Real-time web analytics

OneStat verziet u van real time website statistieken. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten totdat de data is bijgewerkt. Het is direct bruikbare data. Analyseer bezoekgedrag in een real time grafische interface.

Real-time informatie stelt u in staat om direct uw website bezoek, online verkopen en campagnes te zien en te reageren. Data dat veelvuldig en real time bijgewerkt wordt geeft duidelijke voordelen. U kunt gelijk actie ondernemen en hoeft geen 24 uur te wachten om te zien hoe uw website of online campagnes presteren. Wanneer er zich klikfraude voordoet kunt u gelijk actie ondernemen en uw PPC campagnes stop zetten zodat u niet hoeft te betalen voor kliks die niet serieus zijn. Toonaangevende ondernemingen kunnen het zich niet veroorloven om de voordelen van real time verkregen, live en altijd beschikbare data aan zich voorbij te laten gaan.

Bezoekers ervaring

Met OneStat Enterprise en Platinum kunt u gemakkelijk de bezoekervaring analyseren en verbeteren zodat uw bezoekers gemakkelijk de content of de producten kunnen vinden die zij zoeken. Ons unieke klikpaden analyse rapport helpt om organisaties te visualiseren en te begrijpen hoe het verkeer zich door de site verplaatst. We laten u ook zien welke pagina’s het meest worden bezocht, hoe lang ze bekeken worden, wat de populaire binnenkomst en uitgangs pagina’s zijn, de bounce ratio’s, waar de bezoekers uitstappen, en andere gedetailleerde informatie.