OneStat

Inclusief gratis customer support.

Wij bieden gratis customer support en proberen u zo goed als mogelijk is te helpen.

Beginnen met OneStat


Hierbij beschrijven wij hoe u het beste een OneStat account kunt aanvragen, het OneStat script snel kan implementeren en de rapportages kunt bekijken.

Stap 1. Meld u aan voor onze dienst bij www.OneStat.com

Ga naar www.OneStat.com en selecteer de aanvraag pagina voor de gewenste dienst. Vul de gevraagde informatie in en een geldig e-mail adres. Als u van een lagere OneStat versie upgrade hoeft u geen nieuw script te implementeren.

Stap 2. U ontvangt automatisch een e-mail van OneStat.com. Controleer de data die u verschaft heeft.

Als u het correcte e-mail adres en data heeft ingevuld dan ontvangt u een email met het unieke OneStat script. Als u een verkeerd e-mail adres ingevuld heeft of de verkeerde data, dan kunt u dit veranderen in de instellingen en kunt u het script opnieuw opvragen.
Als u niet de bevestigings email ontvangt dan blokkeert uw spamfilter of uw internetprovider onze email. Onthoud dan de account ID die op het laatste scherm getoond wordt bij de aanvraagprocedure.Login en ga dan naar instellingen en haal hier uw OneStat script op.

Stap 3. Kopieer het OneStat script

Klik 2x op de bijlage van de e-mail genaamd script.txt Kies dan om de bijlage te openen en selecteer de complete tekst. Als u de e-mail niet kunt openen login en ga dan naar instellingen en haal hier uw OneStat script op..
Start met het kopieren van het script en plak het script met Microsoft Notepad, beschikbaar in iedere versie van Microsoft Windows onder accessiores.
Start met kopieren van het script bij <!--ONESTAT SCRIPTCODE START-->tot <!--ONESTAT SCRIPTCODE END-->en klik op kopiëren.
Als u frames gebruikt, plak het OneStat script dan alleen in de content pagina's.
Als u een andere HTML editor gebruikt zoals Dreamweaver of Frontpage log dan in en klik op help in de bovenste balk. Hier leggen wij uit hoe u dan het beste het script kunt implementeren.


Stap 4. Plak het OneStat script in iedere HTML pagina die u wilt meten

Open met Microsoft Notepad de HTML pagina's die u wilt meten. Plak het OneStat script in de HTML pagina onder de bovenste <Body> tag die u wilt meten. Bewaar de pagina met het OneStat script.

Stap 5. Upload de pagina's met het OneStat script.

Upload de HTML pagina's die het OneStat script bevatten met een FTP programma waarmee u ook gewoon de pagina's mee upload. Als u problemen heeft met het uploaden van uw HTML pagina's vraag uw internet provider of hosting bedrijf voor meer informatie.
Het implementeren van het OneStat script is niet moeilijk, echter als u problemen heeft dan verwijzen u naar een uitgebreidere uitleg waar dieper wordt ingegaan op de implementatie. U kunt naar deze pagina gaan door in te loggen en te klikken op help. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

6. Ga naar de OneStat.com website en log in.

Vul uw account nummer en password in en bekijk uw statistieken.

Implementatie van het OneStat ecommerce script, conversies, flash website of websites voor mobiele telefoons.

Als u het script wilt implementeren om ecommerce transacties, conversies of om flash websites of websites voor mobiele telefoons te meten dan kunt u inloggen met uw account ID en wachtwoord en klikken op help in de bovenste balk. Hier staat uitvoerig beschreven hoe u dit het beste kunt doen.