OneStat

Verbeter bezoek ervaring, online verkopen en ROI.

Wij zijn een standaard geworden op web analytics gebied sinds onze oprichting in 2002.

Over ons

Vraag nu een gratis 4 weken proefversie aan!

Ik begrijp eindelijk wat mijn website bezoekers willen en naar welke informatie zij op zoek zijn!

Over Ons


OneStat is een Nederlands bedrijf en een toonaangevende provider van real-time web analytics diensten. Onze web analytics diensten helpen om het bezoekgedrag, online verkopen en de ROI van online marketing campagnes aanzienlijk te verhogen van kleinere websites tot de grootste online bedrijven en drukste websites op dit moment. Wij zijn een standaard geworden op het gebied van web analytics sinds wij OneStat hebben opgericht in 2002.

OneStat is gevestigd in Alphen aan den Rijn en meer dan 75.000 gebruikers wereldwijd maken gebruik van onze web analytics diensten om het bezoekgedrag, online verkopen en ROI van marketing campagnes te verbeteren. OneStat is sinds de oprichting een winstgevend en snelgroeiend bedrijf.

De voordelen van OneStat.com:

  •   Real-time
  •   Gratis customer support inbegrepen
  •   Concurrerend geprijsd
  •   Wij hosten de software dus u hoeft niets te installeren op eigen servers
  •   Schaalbaar, betrouwbaar, accuraat en veilig
  •   Geen log files te verwerken
  •   Onafhankelijke derde partij
  •   Meer dan 75.000 tevreden gebruikers in meer dan 100 landen

Openstaande vacatures


  Sales Manager (part-time en full-time beschikbaar)

Functie omschrijving
Als Sales Manager bij OneStat.com ben je dagelijks bezig met het genereren van nieuwe klanten en het behouden van contacten met onze grootste klanten voor de diensten van OneStat.com en Uptrends.com. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de gemaakte afspraken en doelstellingen. Een leuke uitdagende functie voor een startende Sales Manager met een hands-on mentaliteit. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband functioneren. Je hebt oog voor kansen en vindt het een uitdaging om prospects telefonisch te benaderen, hen daarna eventueel persoonlijk bij hen op kantoor de voordelen van onze diensten te laten zien en hen te overtuigen om klant bij ons te worden. Je geeft leiding aan een personal sales assistent. Werktijden eventueel in overleg.

Functie-eisen
Je enthousiasme, gedrevenheid en pro-actieve houding maken dat je naadloos aansluit binnen ons team. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, de Engelse taal is voor jou in woord en geschrift geen enkel probleem. Duits is een prÚ. Telefonisch onderhandelen met klanten gaat je goed af. Je bent overtuigend en hiermee weet je een prospect tot klant te winnen. Je bent klant- en servicegericht en het opstellen van offertes is voor jou geen punt. Vanzelfsprekend ben je commercieel en met jouw leergierigheid maak je jezelf de diensten van OneStat en Uptrends snel eigen. Wij vragen een HBO denk- en werkniveau.

Wij bieden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgestemd op de functie. Een plezierige, informele en open werkomgeving waarbij professionaliteit en kwaliteit voorop staan. Daarnaast krijg je als je full-time in dienst wilt zijn de beschikking over een auto van de zaak. Indien part-time werkzaam kan je van onze corporate auto gebruik maken.

Geinteresseerd?
Als je ge´nteresseerd bent in wat wij je kunnen bieden, neem dan contact op via ons contact formulier en stuur ons je brief en CV. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor inlichtingen kun je bellen naar 0172 - 244 043 en vragen naar Niels Brinkman.

  Personal Sales Assistent (part-time)

Vanuit huis of vanuit ons kantoor assisteer je onze sales manager bij het verwerken van informatie op de computer, telefonisch contact onderhouden met huidige klanten, het nabellen van door hem bezochte bedrijven en het maken van afspraken. Heb je een goede telefoonstem, een goede uitspraak van het Nederlands en ben je communicatief sterk, bel ons dan op 0172 -244043 en vraag naar Niels Brinkman.

  Software Developers en Programmeurs

Wij hebben altijd functies openstaan voor software development en programmeurs. Mocht je hierin ge´nteresseerd zijn, stuur ons dan je brief en CV via ons contact formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor inlichtingen kun je bellen naar 0172 - 244 043 en vragen naar Coen Backer.

  Betaalde stage / afstudeermogelijkheden

Op dit moment hebben wij diverse betaalde stage en afstudeer mogelijkheden voor HBO en universitaire studenten voor OneStat.com en Uptrends.com op het gebied van:

- Online marketing
- Communicatie
- Zoekmachine marketing
- Grafische digitale vormgeving en HTML
- Software development

Als je ge´nteresseerd bent in wat wij je kunnen bieden, neem dan contact op via ons contact formulier en stuur ons je brief en CV. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor inlichtingen kun je bellen naar 0172 - 244 043 en vragen naar Niels Brinkman.